dilluns, 19 de maig del 2014

Els darrers vídeos...

L'alumna Anna Virgili, vegetariana per definició, ens vol ensenyar al seu vídeo on barreja imatges de tall d'un pollastre amb imatges d'un gos, per ella, igualment animals, per alguns, animal de companyia i l'altre, algun animal que simplement et menges. La repetició accentua aquest sentiment.





L'alumne Dayton Lavado ens mostra unes imatges molt suggerents de la seva companya Anna Sanders, per ell, visualment molt maques.


L'alumna Evelyn Camacho fa una crítica dels programes del cor on els participants es criden i s'insulten de manera molt desagradable.

L'alumna Núria Balagué en un muntatge magistral ens mostra la impotència i la lletjor d'aquelles notícies que parlen de gent que ha fet mal a nens o nenes petites. Amb les imatges d'una nena ens recorda i es pregunta com poder fer mal a uns èssers tant bonics?
 El darrer vídeo és de la Natàlia Nolla que no sé si va entendre gaire bé el concepte del vídeo art, però aquí intentem penjar totes les feines per a que vosaltres mateixos sigueu crítics...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada