divendres, 16 de maig del 2014

El nostre elefant i el nostre carro visita la Fira del Trapezi

Per fi, després de mesos de treball hem acabat l'elefant i el carro de circ que sortiran a l'espectacle de final de curs del nostre centre. Han estat casi vuit mesos de feina "non stop", de moltes hores fent l'ànima de l'elefant, el farcit amb garrafes de plàstic, el treball del cartró valencià, el "gesso", la pintura, els detalls, la plataforma de dalt i d' abaix, la gespa artificial...com deia, moltes hores de feines però amb un bon resultat. 

El carro d'igual manera l'hem treballat durant temps, fent la carcassa original, folrant-la, pintant-la, fent els detalls per part dels alumnes de 4t d'ESO de l'optativa de Volum amb la professora Montse Martínez com les torretes i les xemeneies...detalls, lletres, ratlles, rodes, capsa de fusta per poder transportar-la...el meu home sempre ajudant en tota aquesta infraestructura...molta feina però ben a guanyada... 
Les foques, una de més clàssica i l'altra més moderna...també construir-les amb porexpan, vàries capes de paper de diari amb engrudo, gesso i pintura..detalls, vestits..una feinada!

Estem parlant d'alumnat de secundària i crec que l'esforç ha sigut molt gran. 

Us deixo unes fotografies de final de treball i de la nostra participació en la Fira del Trapezi d'aquest any 2014. Ja haureu vist un munt de fotos pel Facebook i per l' Instagram però el nostre bloc d'aula no podia ser menys. 
Participar va ser una passada i una bonica experiència, tot i els "problemilles" que vam tenir per portar les nostres coses fins a la Fira. 
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada