dilluns, 2 de febrer del 2015

XERRADA DE L'AGUSTÍ ORTONEDA, UN EX ALUMNE QUE ACTUALMENT FA BELLES ARTS

Avui 2 de febrer ens ha vingut a visitar en sessió de tutoria un ex alumne molt estimat per nosaltres, l'Agustí Ortoneda. L'Agustí va acabar l'any passat el batxillerat artístic i va encaminar el seu futur cap a la formació del grau universitari de Belles Arts a Barcelona. Dins del marc de xerrades d'orientació que reben els nostres alumnes del batxillerat d'arts plàstiques, el testimoni directe d'ex alumnes del centre és molt important. Avui per exemple han pogut conèixer de primera mà com són els estudis de Belles Arts.

Amb molta amabilitat, l'Agustí ens ha anat relatant el dia a dia de la facultat, amb anècdotes sobre els treballs que està fent, i mostrant a la classe exemples de dibuixos de model i d'exercicis de pintura, color i d'escultura. L'alumnat de batxillerat ha pogut preguntar tot tipus de qüestions: des de com enfocar les proves de les PAU de dibuix, disseny, cultura audiovisual... a com es treballa a les classes de Belles Arts, els professors, els materials, l'horari.... Hem comptat també amb la presència de la professora Lídia Pérez, que ha volgut estar present en aquesta xerrada, i ha resultat molt estimulant per a l'alumnat de primer curs, que tot i que encara ho veu lluny, és bo que tingui referents immediats de joves que estan a dos anys vista respecte ells. Tenir un objectiu per a fer el batxillerat és clau, si es vol tenir èxit. De tot el que ens ha explicat l'Agustí, ens quedem amb la seva frase final: "Belles Arts no és un fi en sí mateix, sinó únicament un camí per a arribar on tu vulguis". És a dir, una obertura de mires, un ventall de portes obertes.... únicament has de saber cap a on vols enfocar les teves energies i la teva vida. Esperem de tot cor tornar-lo a veure ben aviat, perquè ens ensenyi més coses!

Per cert, podeu veure els seu pas pel nostre centre en el seu bloc: http://agustiortoneda.blogspot.com.es/p/qui-soc-jo.html
Aquí teniu algunes imatges d'aquest acte:























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada