divendres, 20 de febrer del 2015

SORTIDA A BCN DEL BATXILLERAT ARTÍSTIC

El dijous 19 de febrer, l'alumnat de 1r d'arts plàstiques i de 2n de Cultura Audiovisual, juntament amb l'alumnat d'Història de l'Art, acompanyat per les professores Esther Lozano, Lídia Pérez i una servidor, Montserrat Martinez, va anar a Barcelona a fer una visita a la Filmoteca de Catalunya, al Caixafòrum i al MNAC.

A la Filmoteca,  vam assistir a la segona part d'un taller de llenguatge sobre el cinema, que consistia en analitzar el color i la llum en diferents pel·lícules per fer adonar a l'alumnat de les possibilitats expressives d'aquests dos elements per tal de transmetre sensacions. Després d'aquesta primera parada vam fer cap al Caixafòrum on vam realitzar una visita comentada de l'exposició sobre PIXAR que actualment està oberta en aquesta institució. Aquesta exposició va causar impacte a l'alumnat ja que va poder veure de primera mà tota la part creativa que comporta l'elaboració d'una pel.lícula de dibuixos i d'animació digital: van poder veure els storyboards, les maquetes de resina, els dibuixos amb diferents tècniques i una mica la història d'aquesta empresa que ha tingut tant d'èxit en el món de l'animació. Va ser una bona oportunitat per veure una possible sortida més on enfocar la formació posterior del batxillerat.

Finalment vam tancar el dia amb una visita al MNAC on la professora Esther Lozano va poder explicar les obres cabdals que hi ha allà explicades que surten a selectivitat, i on l'alumnat va poder fer preguntes, fixar-se amb els detalls i aprendre de primera mà, aquelles pintures i escultures que estudien a les aules d'història de l'art.

La sortida va ser molt profitosa i intensa. Tot seguit us passo imatges d'aquell dia!




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada