divendres, 19 de juny del 2015

EXPOSICIÓ FINAL DEL BATXILLERAT ARTÍSTIC _GENERACIÓ 2013/15



El dia 12 de juny de 2015 va tenir lloc al passadís del TAS la inauguració dels treballs elaborats per la promoció d'alumnes del BAT d'Arts plàstiques que es promociona aquest curs. En concret aquesta és la 3a generació d'alumnes de l'artístic que es gradua (alumnat que ha cursat el batxillerat del 2013 fins 2015).


L'acte va comptar amb la presència de la regidora d'Ensenyament Júlia Gómez, la directora de l'Institut Montse Vallés i les professores de Dibuix que han guiat els seus alumnes pel món del dibuix, disseny, pintura..., i totes aquelles disciplines i tècniques artístiques que formen part del currículum del BAT Arts plàstiques. Evidentment també hi havia l'alumnat que hi aportava les seves obres: Maria Domènech, Clara Álvarez, Anna Virgili, Evelyn Camacho, Ana Sanders, Paula Martín, Natàlia Nolla, Èlia Alegret, Sofiya Shevchuk, Jon Garcia i Laura Zaragoza.


La mostra, que es pot contemplar fins a finals d'agost, és una barreja de les millors obres i treballs que l'alumnat ha fet al llarg dels dos anys: alguns són dibuixos de tècniques graficoplàstiques, d'altres de dibuix de primer o de 2n, basades en activitats de selectivitats i amb temps d'execució d'una hora, d'altres són projectes de disseny proposats per les PAU, solucionats a classe en dues sessions, i també podem veure-hi projectes personals de fi de trimestre de diferents alumnes, dibuixos de moviment executats amb model en viu i en qüestió de segons on es busca l'expressivitat i l'experimentació d'un llenguatge personal i propi... En definitiva és un resum del pas d'aquesta generació d'alumnes que ara marxa i que s'ha format al nostre institut, el Jaume I de Salou.


Enhorabona a tots i totes per aquesta excel·lent exposició!


Amb aquesta entrada queda per finalitzada la tasca d'aquest bloc. Però podeu seguir les passes de les noves generacions del batxillerat artístic en el bloc http://elverdesuncolorllumprimari.blogspot.com.es/


(Montse Piqué i Montse Martinez)









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada