diumenge, 6 d’abril del 2014

TALLER DE L'ARTISTA ANA BELÉN POMAR OBIS AMB L'ALUMNAT DEL BATXILLERAT D'ARTS PLÀSTIQUES

L'1 d'abril del 2014, en el marc de la IXa Edició dels Artistes Pròxims, l'artista convidada a exposar aquest any, l'Ana Belén Pomar, va realitzar un taller de dues hores sobre monotípia, amb l'alumnat de batxillerat d'arts plàstiques de 1r i de 2n, aprofitant que a l'aula de Dibuix del 3r pis hi tenim ja el nou tòrcul per a fer gravat.

Va ser una sessió molt profitosa, avantsala del que va venir després, amb la inauguració de l'exposició dels treballs de l'artista en aquest camp, que es troben fins al mes de juny, en el passadís del professorat, en el nostre Institut Jaume I de Salou.

L'Ana Belén Pomar, a més d'artista és professora de secundària en un institut de Barcelona, neboda de la nostra companya i professora de llengua castellana, MariCruz Naval, i a més, va ser, companya de carrera de la Lídia Pérez, la Cap del nostre Departament. Amb molta generositat i paciència ens va fer una demostració de com començar a fer monotípies, i com usar el tòrcul, i de seguit va donar el relleu a l'alumnat perquè experimentés amb la tècnica, sota la seva supervisió. Us deixem tot seguit un vídeo (una mica llarg) de l'experiència viscuda en el taller, i agraïm, la Lídia Pérez i jo, (Montse Martinez) l'ajut i el temps que l'Ana Belén Pomar ens va dedicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada